Groepsaccommodatie Time Out bij Joytime

Accommodatie voor vergaderingen

Algemeen

Dit prachtige vakantiehuis, gelegen in het hart van Drenthe, biedt een perfecte setting voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Met zijn landelijke ligging midden in de natuur, biedt het een rustige en inspirerende omgeving voor productieve sessies. Bij binnenkomst door de grote stalen deuren wordt u verwelkomd in een stoere, landelijke woon-eetkamer. De prachtige stenen vloer en ruime houten keuken bieden alle comfort en luxe die nodig zijn voor een geslaagde bijeenkomst. Twee zithoeken met gezellige banken en luxe fauteuils nodigen uit tot ontspannen gesprekken en brainstormsessies onder het genot van verse koffie of een goed glas wijn. Aan de grote stoere eettafel voert u met 12 personen goede gesprekken.

Cateringopties

Voor uw gemak bieden wij diverse cateringopties aan, variërend van self catering tot verzorging met een iets lekkers bij ontvangst, een heerlijke lunch en een goed gevulde koelkast. Lekkere koffie en thee is de hele dag beschikbaar. Hierdoor kunt u zich concentreren op de inhoud. Voor een eventueel diner werken we samen met Restaurant Hofsteenge en Paviljoen de Kleine Moere.

Reserveren en boeken

Het reserveren van deze accommodatie voor uw vergadering is eenvoudig. Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het plannen van uw verblijf. Naast vergaderingen bieden we ook de mogelijkheid tot overnachtingen en kunnen we diverse activiteiten voor u organiseren, zoals teambuildingactiviteiten of excursies naar nabijgelegen attracties zoals het klimpark Joytime in Grolloo. Maar ook een break met een bezoek aan het C+B museum behoort tot de mogelijkheden. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Groepsaccommodatie met vergaderruimte

Ontdek onze groepsaccommodatie met vergaderruimte bij Joytime in Grolloo. Gelegen te midden van de prachtige natuur van Drenthe, biedt onze accommodatie een serene omgeving voor effectieve vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne technologieën en bieden plaats aan groepen tot 10 personen. Naast de vergaderruimte kun je profiteren van onze cateringopties en een scala aan activiteiten zoals klimmen, boogschieten en kanovaren om je verblijf compleet te maken.

Vergaderlocatie in Grolloo

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Grolloo? Time Out bij Joytime biedt de ideale setting voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Onze groepsaccommodatie combineert comfortabele overnachtingsmogelijkheden met moderne vergaderruimtes geschikt voor kleine groepen. Geniet van de rustige omgeving en maak gebruik van onze uitgebreide faciliteiten en cateringopties om je vergadering productief en efficiënt te maken.

Groepsaccommodatie voor 10 personen

Onze groepsaccommodatie voor 10 personen in Drenthe biedt niet alleen comfortabele overnachtingsmogelijkheden, maar ook een geschikte ruimte voor vergaderingen. Gelegen bij Joytime in Grolloo, kun je gebruik maken van onze vergaderruimtes met moderne faciliteiten en cateringopties. Combineer je zakelijke bijeenkomst met activiteiten zoals klimmen en boogschieten voor een uitgebalanceerd verblijf in de prachtige omgeving van Drenthe.

 

Groepsaccommodatie met activiteiten

Combineer je zakelijke bijeenkomst met teambuilding activiteiten bij Joytime in Grolloo. Onze groepsaccommodatie biedt niet alleen moderne vergaderruimtes, maar ook een scala aan activiteiten zoals klimmen, boogschieten en kanovaren. Ideaal voor het stimuleren van teamspirit en het verbeteren van de samenwerking tussen collega’s. Ontdek de mogelijkheden voor een productieve en plezierige zakelijke bijeenkomst in Drenthe.

Cateringopties bij Groepsaccommodatie Time Out bij Joytime

Geniet van uitgebreide cateringopties tijdens je verblijf in onze groepsaccommodatie bij Joytime in Grolloo. Naast comfortabele overnachtingsmogelijkheden bieden wij diverse cateringpakketten aan om aan al je culinaire wensen te voldoen. Van ontbijt en lunch tot een feestelijk diner, wij zorgen ervoor dat je vergadering of evenement perfect wordt verzorgd.

Groepsactiviteiten bij Time Out bij Joytime

Time Out bij Joytime biedt een verscheidenheid aan groepsactiviteiten die perfect zijn voor teambuilding en ontspanning. Gelegen in de prachtige omgeving van Grolloo, kun je naast vergaderen genieten van activiteiten zoals klimmen, boogschieten en andere outdoor uitdagingen. Ontdek onze accommodatie-opties en maak van je volgende zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring voor het hele team.

Ben jij op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Drenthe waar de catering en de overnachting geregeld kan worden, zoek niet verder en neem contact op of boek direct onze accommodatie.