Time Out bij Joytime | Vakantie appartement in Grolloo

Activiteiten

Activiteiten

Geniet van al het moois in de buurt

Wat te doen

Groepsactiviteiten | Joytime

Of je nu op zoek bent naar een programma voor een familiedag, kinderfeestje, bedrijfsuitje, schoolreisje of vrijgezellenfeest: bij ons zijn er volop mogelijkheden. Wij organiseren recreatieve en sportieve outdoor activiteiten voor alle denkbare groepen. Scroll naar beneden voor een overzicht.

Outdoor belevingspark | Joytime

Bij een bezoek aan het Outdoor Belevingspark kun je kiezen uit bijna 20 activiteiten. Je reserveert niet voor een activiteit maar laat je uitdagen door wat je ziet of altijd al een keer hebt willen doen. Mountainbiken, boogschieten of lekker springen in het nettenparcours ? Er is keuze genoeg!

Klimpark | Joytime

Na het goed doorlopen van het instructieparcours mag je gedurende twee-en-half uur vrij klimmen, waarbij je start bij parcours 1: “De Ontdekking” en door gaat naar parcours 2, enzovoort. Elk parcours heeft unieke, steeds uitdagendere hindernissen, en het totale klimavontuur duurt ongeveer 3 uur.

Wat te Eten

Café-Restaurant Hofsteenge

Als u binnenkomt proeft u direct de ongedwongen, gezellige sfeer. Het café-restaurant biedt de perfecte balans tussen café enerzijds en restaurant anderzijds. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie, een smakelijke lunch of een sfeervol diner.

Cafe Restaurant Gerrie

Bij Café Restaurant Gerrie kunt u terecht wanneer u gezellig een kopje koffie of thee wilt drinken. Maar natuurlijk ook voor de lunch, het diner of een snack.

Eetcafe Hegeman

Eetcafé Hegeman in Schoonloo, het dorpscafé waar je lekker kunt eten & gelegen in het 'Hart van Drenthe'. Geniet van de gemoedelijke sfeer en proef van al het lekkers wat wij te bieden hebben.