Groepsaccommodatie Time Out bij Joytime

Reviews

5/5

We zijn trots op onze beoordelingen

Onderstaande beoordelingen komen van de Vakantieadressen website af. Dit zijn enkele van de vele lovende reviews.

Jasper

Juli 2023 - Buitengewoon!

We hebben met een groep van 10 personen een heerlijk weekend gehad in dit prachtige huis. Netjes verzorg en alles is er (koffie, handdoeken, thee, beetje kruiden e.d.). Voldoende glazen en servies. Goede bbq, lekker buiten zitten eten aan de ruime tafel. Voor ons was het perfect.

Rianne

April 2023 - 10 volwassenen

We hebben het super gehad. Het huis van alles voorzien. Vaatwastabletten, spelletjes, speelgoed, kinderstoelen, traphekjes.. De communicatie met verhuurder verliep heel soepel. We hebben ons er echt thuis gevoeld. Ook is het een aanrader met oudere kinderen, want bij het activiteiten/klimpark wat ook van hen is, is van alles te doen voor alle leeftijden. Ook is op een kwartier rijden ‘Hunebedcity’ Borger. Echt een perfect huis voor een weekend Drenthe.

Miranda

Februari 2023 - 10 volwassenen

Het was een heerlijk verblijf op een mooie plek in een sfeervol huis. Opgemaakte bedden, voldoende handdoeken, koffie, thee, kaarsen en een heerlijke gevulde mand! Met zorg gedaan en voelt erg welkom.

Corstiaan

Februari 2023 - 10 volwassenen

Vanaf vrijdagmiddag hebben we met 2 gezinnen (10 personen) genoten van dit bijzonder goed verzorgde verblijf. Het welkomstpakket was super. De sfeervolle inrichting is groot genoeg om met de hele groep te zijn, maar ook de aparte zithoeken om even een boek te lezen, of een film, TV-serie of voetbalwedstrijd te kijken zijn top!. We hebben zaterdag een mooie wandeling gemaakt langs veen, hei, bos en water rond Grolloo (Tip: geocache GC9WGMB). Bedankt voor een super weekend!