Groepsaccommodatie Time Out bij Joytime

Over ons

Welkom bij Time Out bij Joytime

In het voormalige achterhuis van onze boerderij hebben wij een luxe 12 persoons appartement gerealiseerd. Deze ruimte was tot 2020 in gebruik bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten, maar is na een grondige verbouwing getransformeerd tot het huidige prachtige appartement. De gastvrijheid die voor ons vanzelfsprekend is als eigenaren van Joytime Vrijetijdsactiviteiten hopen wij via dit appartement ook aan jullie aan te kunnen bieden. 

 

We hebben hier een sfeer gecreëerd die we zelf ook als zeer prettig ervaren. Waar Erik voornamelijk (met hulp) de verbouwing heeft gedaan is Annita het creatieve brein achter de sfeervolle inrichting. Gezien de reacties en recensies zijn we er in geslaagd de ideale “weg van huis, maar het voelt als thuis” sfeer neer te zetten.  We hopen dan ook jullie snel te mogen begroeten.

 

Behalve het appartement verhuren we ook onze camper. Het is fantastisch om met de camper de mooiste plekken te bezoeken en je hebt alles bij de hand. Zo maakten we afgelopen zomer een rondreis door Schotland waarbij we onder Loch Ness bezochten. Nessie hebben we niet gezien, maar het was er wel prachtig.

 

Erik en Annita Eefting